Великодня розвага в "Зіроньці"

Найпрекраснішим святом, яке зберігає та примножує віковічні традиції нашого народу є Великдень.

Напередодні світлого свята Великодня, з метою ознайомлення дітей з історією походження свята, традиціями святкування, педагоги всіх вікових груп разом зі своїми вихованцями читали оповідання, вірші, розглядали ілюстрації, розмальовували писанки, виготовляли великодні віночки, кошики, малювали, ліпили.

Вже традиційно в нашому закладі проводиться Великодня розвага для вихованців садочку. І в цьому році середньою логопедичною групою «Пролісок» було проведено розвагу «Весна тепло своє дарує, Великдень світлий нам звістує»

У ході розваги ведуча та діти розповідали про звичай українців святкувати Великдень, значення цього свята, його символи. Натхненно й емоційно звучали вірші. Тема весни та пробудження природи прозвучала у піснях і таночках, діти виконали інсценівку «Вередлива Паска» а веселого настрою додавали народні ігри, як от «Вербниця», «Музична писанка», «Склади корзинку». Як дорослі, так і діти отримали приємні емоції та хороший настрій!

/Files/images/2024/velikodnya_rozvaga/Вел.1.jpg/Files/images/2024/velikodnya_rozvaga/Вел.3.jpeg/Files/images/2024/velikodnya_rozvaga/Вел.5.jpg/Files/images/2024/velikodnya_rozvaga/Вел.4.jpg/Files/images/2024/velikodnya_rozvaga/Вел.6.jpeg/Files/images/2024/velikodnya_rozvaga/Вел.7.jpeg/Files/images/2024/velikodnya_rozvaga/Вел.2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.