"Віртуози садочка"

Музика – це завжди зустріч з прекрасним і чудовий спосіб навчання й відпочинку. Якщо музичні заняття в дошкільному закладі проходять жваво, цікаво та радісно, то діти не втомлюються і успішне засвоєння матеріалу дітьми гарантовано.

Музичне мистецтво відіграє велику роль у формуванні особистості дитини, а оркестру музичних інструментів по праву належить чільне місце в системі музичного дошкільного виховання.. Граючи в ньому, діти завжди радіють, набуваючи навичок гри на різних музичних інструментах.

В нашому садочку було проведено концертну програму «Віртуози садочку», в якій всі вікові групи грали в різноманітних оркестрах. Це горішки та кубики, папір, ложки, маракаси, дзвоники і ще багато різних дитячих музичних інструментів. Діти виконували нескладні оркестрові твори емоційно, з натхненням і подарували глядачам багато приємних хвилин та моментів.

/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В1.jpg/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В2.jpg/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В3.jpg/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В4.jpg /Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В5.jpg/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В6.jpg/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В7.jpg/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В8.jpg /Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В9.jpg/Files/images/2024/vrtuozi_sadochka/В10.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 20

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.