"Батл Зими і Весни"

В нашому садочку – весела розвага «Батл Зими та Весни». Зима разом з командою «Сніжинка» змагалась з Весною та її командою «Кульбабка» за те, кому господарювати та володіння свої прикрашати.

Зима - чудова пора! Які свята вона нам подарувала! День святого Миколая, Новий Рік, Різдво, Водохреща. Скільки радощів принесла зимонька дітям, скільки веселих ігор та забав. Але час їй відступати і Весні чергу віддавати. Наші малята співали, танцювали, відгадували загадки, та звичайно ж, змагалися в спортивних естафетах.

Такі заходи формують у дітей навички здорового способу життя; розвивають рухові навички : спритність, силу, кмітливість; виховують увагу, дружбу, чесність, чемність, взаємодопомогу; виховують любов до музики та природи.

На святі всім було весело та цікаво, а емоції дітлахів у змаганнях просто безцінні.

А перемогла, звичайно ж, дружба….Зима поступилася місцем Весні – її вже час!

/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 1.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 2.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 3.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 4.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 5.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 6.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 7.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 8.jpg/Files/images/2024/batl_zimi__vesni/Батл 9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 16

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.