Повернутися до звичайного режиму

Педагогічна рада в ДНЗ

Педагогічна рада в ДНЗ

23 лютого в ДНЗ №6 «Зіронька» відбулася педагогічна рада : «Спілкування – особлива форма життєдіяльності дітей».

З першим питанням «Сучасні підходи щодо розвитку мовленнєвого спілкування дошкільників» виступила вих. Стефанова Р. В.

Вихователь звернула увагу на особистісно-орієнтований підхід до кожної дитини на культуру взаємин між дітьми, вміння тактовно та привітно розмовляти з дорослими, з однолітками.

Вих. Можарівська Л. І. поділилася з колегами своїми напрацюваннями з теми: «Формування у вихованців навичок спілкування під час ігрової діяльності». Вихователь під час ігрової діяльності дітей в групі тактовно і толерантно виправляє помилки у дітей спокійним і лагідним тоном, з посмішкою і підтримкою,формуючи позитивний настрій, комунікабельність, вміння цікаво вести діалог.

Вих.-методист Даниленко Л. О. в неординарній формі провела тренінг «З любов’ю до дітей» ( вербальна і невербальна форми спілкування). Кожен педагог у своєму серці відчує частинку тепла і радості, адже любов виховується тільки любов’ю.

Такі ігри здружують, зближують, полонять ніжністю і добром .

Також вчитель-логопед Криворот І. Д. роповіла про роль театральної діяльності у практиці логопедичної групи. Логопед наголосила на тому, що під час театральної діяльності дитина вправляється в інтонаційній виразності при передачі діалогів, закріплюється виразність рухів героїв в іграх – драматизаціях та в інсценуванні художніх творів. Серця дітей відкриваються на зустріч добру, радості , теплу.

На педраді всі педагоги презентували свої доробки з розвитку комунікативного мовлення: дидактичні ігри, сучасні лялькові театри. Кожен вихователь доклав частинку своєї любові і праці задля розвитку мовлення у дітей, адже животвірні паростки любові до рідної мови дитина черпає з вуст дорослого, з його доброго і чуйного ставлення .

Наприкінці педагогічної ради завідувач ДНЗ Горобець Л. О. зачитала довідку щодо результатів тематичного вивчення стану роботи з виховання навичок спілкування у дітей дошкільного віку.

/Files/images/2017_grupi_zanyattya/1489350309.jpg

/Files/images/2017_grupi_zanyattya/1489350284.jpg

/Files/images/2017_grupi_zanyattya/1489350314.jpg

/Files/images/2017_grupi_zanyattya/1489350317.jpg

/Files/images/2017_grupi_zanyattya/1489350320.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 125

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.