Готуємось до педради

17 листопада, в ст. гр. «Ягідка», вихователь Постригайло О.М. провела заняття «День народження Мухи – Цокотухи» Педагог ознайомила дітей з економічними поняттями: «гроші», «ціна», «товар»,«бізнес», «реклама». Діти закріплювали знання про грошові одиниці, співвідносили товар з певною кількістю грошей, складали число з двох менших . У словник було введено нові слова: «ціна», «гривні», «реклама», «бізнес».

Цікавими і захоплюючими дидактичними іграми: «Прочитай назву цукерки», «Оціни товар», «Назви професію», «Прочитай слово», вихователь підвела дітей до розуміння значення торгових закладів для життя людей, де можна відпочити, провести своє дозвілля, порадувати близьких, рідних людей.

Отже, граючись , дошкільнята знайомляться з важливими економічними поняттями, вчаться моделювати економічні відносини , що виникають у реальному житті.

/Files/images/____gotumos_do_pedradi/IMG_4154.JPG/Files/images/____gotumos_do_pedradi/IMG_4160.JPG/Files/images/____gotumos_do_pedradi/IMG_4166.JPG/Files/images/____gotumos_do_pedradi/IMG_4167.JPG/Files/images/____gotumos_do_pedradi/IMG_4183.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.