Екскурсія до осіннього парку

З незапам'ятних часів людство цінує природу і бачить в ній не тільки свою годувальницю, але і мудру виховательку і наставницю. Багато великих мислителів та педагогів писали про те, що розвиток дитини в перші роки життя в значній мірі залежить від природного оточення.

«Природа є один з могутніх агентів у вихованні людини. І саме ретельне виховання без участі цього агента завжди буде відгукуватися сухістю, однобічністю, неприємною штучністю ».

К. Д. Ушинський

/Files/images/park_slavi/фотографія0720.jpg

/Files/images/park_slavi/фотографія0722.jpg

Як приємно йти по парку, коли золоті дерева, ніби готуються до свята . І королева-осінь сама наряджає їх у дорогі шати. Вона, як господиня, прикрашає парк, стелить різнокольорові коври. Ну ось, здається все готово до балу листя. От і наші малюки залюбки відвідують наш парк «Слави». Вихователі провели екскурсії до осіннього парку, щоб сповна відчути неповторну красу осені, закріпити свої знання про осінні зміни в природі та насолодитися порою бабиного літа.

/Files/images/park_slavi/фотографія0726.jpg

Діти гралися в різні рухливі ігри та бавилися осіннім листям. Вони отримали безліч позитивних емоцій та хороший настрій.

/Files/images/park_slavi/IehJlNgEONE.jpg/Files/images/park_slavi/haHJLXhHW6Y.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.