"Звучи, рідна мово!"

Во Львове украинские детки со всего мира будут декламировать стихотворения Тараса Шевченко (русская версия) * UAReferats.com * у

Ну що б здавалося, слова….

Слова та голос – більш нічого

А серце б’ється - ожива,

Як їх почує!

Знать од Бога

І голос той, і ті слова

Ідуть меж люди!

Ці натхненні Шевченкові слова ми добре пам’ятаємо та повсякчас шануємо. Адже мова – то скарб душі, її голос.

Скільки ніжності, добра, любові діти черпають від геніальної поезії нашого українського пророка Т.Г.Шевченка! Вивчаючи творчість поета, діти пізнають красу рідної природи, її таємничість та загадковість. У творах Шевченка відтворено життя, історію, побут простого українського народу, який прагнув кращої долі, справедливості, добра, правди та світла.

Впродовж всього тижня у ДНЗ № 6 «Зіронька» звучали невмирущі твори українського генія. Дошкільнята з натхненням і захопленням вивчали вірші, відтворюючи поетові слова у різних видах діяльності. Шевченкові твори актуальні і в нинішній час, адже в них – голос самої душі.

«Звучи, рідна мово!» - під такою назвою відбулася тематична розвага за творчістю Т,Г.Шевченка.

Дошкільнята декламували твори поета, співали пісні, танцювали, вкладаючи безмежну любов, повагу та шану до українського генія Шевченка.

Сторінки Кобзаря вчать нас любити красу, вірити у добро, правду та справедливість.

Родина, Батьківщина – це найвища цінність у житті людини. Всі ми хочемо жити у красивій, щасливій, вільній та мирній Україні, як заповідав великий поет.

Фонограми та пісні шкільних свят - Каталог файлів - Учитель мистецтва

/Files/images/tgshevchenko/IMG_1117.JPG/Files/images/tgshevchenko/IMG_1120.JPG/Files/images/tgshevchenko/IMG_1122.JPG/Files/images/tgshevchenko/IMG_1138.JPG/Files/images/tgshevchenko/IMG_1148.JPG/Files/images/tgshevchenko/IMG_1180.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.