День Святого Миколая!!!

Новогодние разделители

19 грудня 2014 року в музичній залі дошкільного навчального закладу відбулась музична розвага приурочена Дню Святого Миколая.

Через поле, через гай,

Ходить Святий Миколай

У білесенькій торбинці

Дітям він несе гостинці!

Діти в групах очікували свято та приходу Святого Миколая.. Разом з музичним керівником Первишовою О.М. підготували для нього вірші, пісні, таночки. І ось о 10.00 ранку відчинився будиночок Святого Миколая – святкова зала, і до нього ланцюжком поспішали діти, педагоги та батьки. Весело й звучно діти піснею про Святого Миколая оспівували його прихід до садочка. Вихователь Чернишенко С.Й. розповіла легенду про Святого Миколая. І задзвонили дзвони, і до зали завітав Святий Миколай. Від радості освітилися щирі обличчя дітей. За добрі вчинки, за розповіді про свої мрії та бажання, діти отримали гостинці від дідуся Миколая.

Із святом Миколая привітав дарунками і народний депутат України Олександр Олександрович Марченко. Різнобарвні ляльки, машинки, серія статуеток «Гарі Потер», дракончики, автобуси-скриньки радували маленькі дитячі серця.

Дякує Вам за турботу і увагу звернену до всіх вихованців дошкільного закладу.

Ми будемо усі в добрі і мирі жити,

Рідних шанувати і свій край любити!

А ти, Миколаю, за рік приїжджай,

До нас, чемних, завітай!

Новини Рада Молодих Bчених ІНЕМ Львівської політехніки - Part 16

/Files/images/svyatiy_mikolay/DSC_1943.JPG/Files/images/svyatiy_mikolay/DSC_1944.JPG/Files/images/svyatiy_mikolay/DSC_1953.JPG/Files/images/svyatiy_mikolay/DSC_1962.JPG/Files/images/svyatiy_mikolay/DSC_1975.JPG/Files/images/svyatiy_mikolay/DSC_1977.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.