Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

У період з 17 листопада по 21 листопада 2014року в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) комбінованого типу № 6 «Зіронька» був проведений «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».

Метою проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» є поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганда здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків; вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час надзвичайних ситуацій.

Під час проведення «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» були проведені наступні заходи:

підготовлено матеріали та оформлено папки-пересувки «Ми маленькі пішоходи», «Вогонь добрий і злий», «Твоя безпека вдома», «Небезпечні предмети та іграшки в руках дітей», «Зиму зустрічай, про безпеку пам’ятай», тощо;

розроблені пам’ятки для батьків «Здоров’я дитини», «Безпека дитини вдома», «Безпека дитини у природі», «Безпека дитини на вулиці», «Безпека дитини в соціумі»;

поновлено матеріали в куточках «Безпека дитини» в кожній віковій групі;

/Files/images/1_veresnya/DSC_1789.JPG/Files/images/1_veresnya/DSC_1790.JPG/Files/images/1_veresnya/DSC_1802.JPG/Files/images/1_veresnya/DSC_1866.JPG/Files/images/1_veresnya/DSC_1858.JPG

Було проведено розвагу за участю дітей старшого дошкільного віку та показано лялькову виставу «Азбука безпеки».

В ході заходу були закріплені правила пожежної безпеки, дорожнього руху, безпечної поведінки в побуті з електроприладами.

Пожежа завжди являє собою величезну небезпеку для людини. В ігровій формі дітям було роз’яснено, що таке пожежа; чим вогонь корисний, а чим він небезпечний; що потрібно робити, якщо в будинку що-небудь загорілося, і чого, навпаки, робити не можна, щоб пожежа не виникла.

Проблема безпеки дорожнього руху на даний момент є однією з досить важливих міських проблем. Дошкільнята виявили добрі знання з правил поведінки на вулиці і з захопленням допомагали героям вистави.

Також малята були ознайомлені з побутовими електричними приладами, які покращують умови нашого життя, допомагають нам у вирішенні простих і складних життєвих проблем. Діти були проінформовані, що при неправильному поводженні з електрикою можуть виникати ситуації, які несуть небезпеку життю людини.

З гарним настроєм та цікавістю діти відгадували загадки, виконували завдання, грали та на закінчення заходу старші дошкільники подарували всім присутнім веселу пісню про дружбу.

/Files/images/1_veresnya/DSCN7219.JPG/Files/images/1_veresnya/DSCN7218.JPG/Files/images/1_veresnya/DSCN7234.JPG/Files/images/1_veresnya/DSCN7260.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.