Всеукраїнський День дошкілля

/Files/images/1909/77233147.jpgЗ метою відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля 25 вересня 2014 року в нашому місті проведено свято працівників дошкільної освіти.

Це ще одна нагода сказати слова вдячності на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам; слова подяки за терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм педагога-дошкільника. Бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і велика відповідальність. Вихователь - дивовижна професія. Ще один її плюс в тому, що вона дає можливість заглянути в країну дитинства, у світ дитини. І завдання вихователя- не зруйнувати дитячу ілюзорність, а влитися в неї, тобто вихователь повинен розмовляти з дітьми на одній мові, розуміти їх. І нарешті, хіба багатьом доступно бути коханою, шанованою, зразком для наслідування, ідеалом? Виховательці дитячого садка це цілком доступно. Від професіоналізму, терпіння й мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.

У рамках святкування Дня дошкілля у Білій Церкві було організовано виставку малюнків дітей «Мій рідний садочок», фестивалі музичної, танцювальної, поетичної творчості дітей та працівників дошкільного навчального закладу №29 «Барвінок», мультимедійну презентацію роботи дошкільних закладів за тематикою «Серце віддаємо дітям».

З вітальними словами до освітян дошкільних закладів міста звернувся начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Федорович Петрик.

О, вихователь! Ти даруєш світло,

Ти вчиш любові, мудрості і доброти,

Щоб у малих серденьках було завжди літо

Без смутку, прикрості і самоти.

Своїм теплом ти прихиляєш небо.

В маленькому житті лишаєш добрий слід.

І крізь роки дитина пам’ятатиме про тебе,

Бо вибрав ти, мабуть, найвищу із доріг.

І нагорода є твоя безцінна,

Бо Бог на всіх нас дивиться згори.

За те, що серце віддаєш дитині

Душа твоя не знає смутку й самоти.

/Files/images/1909/image04.jpg

/Files/images/1909/IMG_9890_29.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.