«Україно моя, ти одна як життя».

19 вересня 2014 року в музичній залі дошкільного навчального закладу за участю педагогів закладу та вихованців проведено розвагу «Україно моя, ти одна як життя».

Вишиті сорочки, барвисті віночки, синьо-жовті прапорці у руках дошкільнят надавали дійству особливої святковості, урочистості, оповитих духом патріотизму, любові до своєї країни, рідної землі.

Дошкільнята натхненно і гордо читали вірші про рідну Україну, красу благодатної землі, що ясниться золотими нивами, запашними луками, безмежними степами, багатоводними річками, високими горами…

Священним трепетом наповнювались маленькі серця дітей, коли слухали найголовнішу пісню нашої держави – гімн України. В урочистому мовчанні – шана всім тим, хто віддав своє життя за честь і свободу нашої країни.

З бентежністю і хвилюванням діти розповідали про святі реліквії нашого народу – герб та прапор, що символізують державність та незалежність України.

Яскраво і впевнено звучали патріотичні мотиви у виконанні дітьми українських народних пісень, дитячих пісень про рідний край, українських народних ігор, хороводів.

Дошкільнята з цікавістю і жвавим захопленням слухали музичні твори на українському народному інструменті – бандурі, що виконав наш колишній вихованець, а нині учень 6-го класу БСШ №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов Строкань Микола.

Наостанок дошкільнята всім гостям подарували веселу і радісну пісню «Українці ми маленькі» та українську народну гру «Ой, Василю», що сприяли позитивним емоціям та гарному настрою.

/Files/photogallery/908/DSC_0018.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0028.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0025.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0033.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0047.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0054.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0065.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0096.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0117.JPG/Files/photogallery/908/DSC_0166.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 84

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.